Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SmartBuyGlasses

 – i samarbete med Smartbuyglasses.se –

Hur snygga är dom här solglasögonen från Fendi? Jag älskar kattformen, att dom är stora och att glaset är ganska ljust. Och för en gång skull så är dom väldigt bekväma att bära och känns inte tunga på näsan efter ett tag. Jag har beställt dom ifrån Smartbuyglasses.se(här!) – vilket är en ledande onlinebutik för designersolglasögon, glasögon, skidglasögon och kontaktlinser – som har ett väldigt stort utbud till låga priser. Man kan alltså hitta glasögon till mycket lägre priser än vad vad man kan hitta i butik. Utöver Fendi hittar man märken som Celine, Prada, Ray Ban och Persol och det finns verkligen riktigt många snygga bågar att välja mellan – man kan även välja ett tillval där man adderar styrka i glasen. Utöver det så har man en returtid på 100 dagar(!) och en prisgaranti som innebär att priset matchas om du skulle hitta produkten billigare någon annan stans. Mina bågar heter Fendi Iridia och dom hittar ni här(klick!).

 

fendi-iridia-3fendi-iridia4fendi-iridia

 

 

 

 

 

*Inlägget är producerat i samarbete med Smartbuyglasses.se. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Kan du inte berätta mer om dina tandskenor? Vilken Aqua dental går du på? Vad kostar det? Gör du båda käkarna? Jag skulle vilja rätta till 1 tand i underkäken som jag stör mig på 🙂

  Martin 2017-03-16 09:13:31
  Svara
  • Svar på Martins kommentar.

   Hej! Självklart kan jag det.Jag har faktiskt en egen kategori som heter ”Invisaline” där du kan läsa mer om hela min behandling. Jag går till Alexander på Aqua Dental som ligger på Sturegatan och min korrigering kostar 49k (om jag inte minns fel )men det är för både under- och överkäke och det var endel att korrigera. Så det är individuellt vad summan hamnar på. Jag tog räntefri avbetalning. Men kika in alla mina inlägg så får du en massa bra info och hojta till om du ändå skulle ha frågor så ska jag göra mitt bästa för att besvara dom. Lycka till!

   Susanne Barnekow 2017-03-19 20:03:39
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind