Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Ja hörrni – den här veckan är det mycket som händer! Jag kan börja med att meddela att jag kommer flytta min blogg – var får ni veta mycket snart:) Det innebär även att BYOU kommer läggas ner – det fungerade inte helt enkelt och ibland är det viktigt att inse sitt nederlag och gå vidare än att hålla kvar i något som inte har en framtid. Utöver det så ska jag jobba på redaktionen imorgon och på kvällen ska vi ha Plaza Kvinna event på Miss Clara. På torsdag har jag ett jättespännande möte som jag inte kan tala om för er än heller(förlåt) och på lördag ska jag fira min vän som fyller år med middag! Idag var jag en snabbis på Stureplanskliniken och behandlade mitt ärr med laser igen – det kommer snart upp ett inlägg på hur mycket bättre det har blivit! Ledsen att jag är så hemlighetsfull men ni ska snart få veta allt som jag har i kikaren haha.

myweekd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt