Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STILL JETLAGGED

God morgon! Hur mår ni?! Jag mår bra men känner fortfarande av jetlaggen – vaknar så sjukt tidigt på morgonen så känner mig lite trött. Men det är också lite bra för jag får fler timmar som jag kan jobba. Snart ska jag springa iväg och träna Bionic för första gången på tre veckor – kommer få en sån jäkla träningsvärk…men det ser jag nästan fram emot haha. Som det ser ut nu så blir helgen superlugn så det gör inte så mycket…ska ni hitta på nåt skojsigt?

IMG_1780

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström