Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JETLAGGED

God morgon! Nu ska jag snart springa iväg till Plaza Kvinna, har så jäkla mycket att jobba ikapp nu när jag varit iväg. Jag vet att jag har lite kommentarer här på bloggen också som jag inte hunnit svara på, men jag lovar att jag gör det så fort jag hinner. Är så otroligt jetlaggad också så min hjärna fungerar inte riktigt som den ska haha. Håll utkik på bloggen idag för det kommer upp ett inlägg där jag utvärderat en riktigt bra hudvårdsprodukt! Puss så länge

IMG_1694

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt