Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANOTHER NIGHT ANOTHER LOOK

Så här såg jag ut igår kväll. Det är så härligt enkelt att göra sig ordning här! Håret nästan löser sig själv, sminket går på ett nafs och sen drar man bara på sig nåt snabbt och lätt. Igår knöt jag upp håret i två slarviga knutar och lät lösa slingor hänga ner runt ansiktet. Som sagt – jag tackar fukten för lockarna i håret haha. Min klänning kommer från Asos, halsband från Emma Israelsson och örhängen från Sophie by Sophie. Nu ska vi snart iväg på en liten båttur där vi ska se solnedgången…mysigt va? Puss så länge

So this is what I looked like last night. It is so wonderfully easy to get dinner ready here! The hair almost does itself, the makeup goes on a flash and then you simply wear something light and easy. Yesterday I clenched the hair into two sloppy knots and let loose loops hang down around my face. As I said before – I thank the humidity for the curls in my hair haha. My dress comes from Asos, necklace from Emma Israelsson and earrings from Sophie by Sophie. Now we’ll soon be off on a sunset cruise… cozy huh? xo

vaca beauty look
IMG_1474 kopiaIMG_1479 double knot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind