TEST: HÅLLBARA SCHAMPO OCH BALSAM

Till nr2 av PLaza Kvinna så testade jag en massa hållabara schampo och balsam och tänkte dela med mig av min upplevelse här också. Varning för långt inlägg haha.

Number 4, L’eau de Mare Hydrating schampoo & conditioner. Pris: 320 respektive 330kr. Betyg: 4,5/5
En återfuktande, färgskyddande och stärkande duo som är väldigt koncentrerad, vilket gör att vi behöver använda överraskande lite. Doftar lyxigt och underbart! Schampot löddrar inte så mycket men rengör effektivt och balsamet gör det mjukt och lent. Håret blir lätt att föna ut och känns glänsande, mjukt, återfuktat och lätt.

Davines, Nounou schampo & conditioner. Pris: 249 respektive 269 kr. Betyg: 3,5/5
Fungerar stärkande av hårets struktur, samtidigt som det adderar näring och antioxidanter. Schampot ger en väldigt ren känsla och ackompanjeras av ett ovanligt krämigt balsam i burk. Den krämiga känslan på balsamet ger dock inte den förväntade mjuka känsla i håret vid applicering. Efter torkning känns håret väldigt rent men tyvärr något torrt i längderna. Ett litet minus till balsamets förpackning som upplevs aningen otymplig men ett plus för den friska härliga doften!

Mádara, Nourish & Repair schampoo & conditioner. Pris: 149kr/st. Betyg: 2,5/5
Den här duon ska reparera torrt och slitet hår samt förhindra kluvna hårtoppar. Schampot ger ett härligt lödder och balsamet känns krämigt – men ger tyvärr ingen mjuk känsla när vi använder det.  När vi torkat håret känns det faktiskt lite kladdigt och ganska strävt och torrt i topparna. Doften är speciell och örtig och gick tyvärr inte hem hos varken mig eller mina kollegor.

Maria Nila, Structure Repair Schampo & Balsam. Pris: 209kr/st. Betyg: 4/5
En färgbevarande serie som ska stärka, reparera och mjuka upp skadat och slitet hår. Svagt fruktig doft som vi inte riktigt kan bestämma oss för om vi gillar eller inte. Schampot löddrar bra och rengör effektivt och balsamet gör att håret känns mjukt vid användning. Efter torkning känns håret rent, mjukt och återfuktat.

Mr Smith, Balancing Schampoo & Conditioner. Pris: 270 kr /st. Betyg: 4/5
Framtaget för att stärka skadat och livlöst hår och ska balansera och ge skonsam rengöring. Produkterna har en svag men fräsch doft och är väldigt sköna att använda. Schampot löddrar ordentligt och håret känns rent men mjukt och det lätta balsamet gör håret lent. När håret torkat känns det lätt och mjukt men vi upplever det ändå något torrt i topparna. Ett plus för riktigt snygga förpackningar!

Less is More, Lindengloss Schampo & Conditioner. Pris: 249 respektive 279 kr. Betyg:1/5
Reparerande schampo som passar färgat och skadat hår och utlovar glans och skydd. Doftar fräscht av citrus och örter! Vi upplevde schampot som relativt skönt att tvätta med och gav bra lödder och en ren känsla – men ett minus till att det skiktat sig vilket gjorde att de första tvättförsöken blev helt verkningslösa. Det lätta balsamet gör tyvärr inte håret speciellt mjukt och när vi sköljt ur produkterna upplever vi att håret är rent men torrt och sprött i topparna och svårt att föna ut. Det blev även fett på rekordtid.

schampo-och-balsamtest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej,undrar var man kan köpa number4 Leah de marie schampo o balsam.
    Tack så mycket

    Marie lagercrantz 2018-08-15 10:28:46
    Svara
    • Svar på Marie lagercrantzs kommentar.

      Hej Marie, det ser ut som att dom inte finns i Sverige längre – men du kan alltid köpa från deras egen hemsida här http://www.number4hair.eu/en.html

      Hoppas du hittar det:)

      Kram S

      Susanne Barnekow 2018-08-20 12:02:53
      Svara
  • […] post TEST: HÅLLBARA SCHAMPO OCH BALSAM appeared first on Susanne […]

    TEST: HÅLLBARA SCHAMPO OCH BALSAM – BYOU 2017-01-09 10:10:39 http://byou.se/test-hallbara-schampo-och-balsam/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!