Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOING HOME

Idag åker vi hem till Stockholm! Det ska bli så jäkla skönt att komma hem till sitt eget hem, rutiner och bra uppkoppling. Fy fasen vad segt det är när man inte har normal tillgång att surfa. Och jävla Telenor som tar så sjukt mycket betalt för det – det borde vara fri tillgång för alla kunder. Anyways, jag uppdaterar bloggen igen imorgon när jag är tillbaka i stan för här finns verkligen inget mer bloggmaterial haha. Imorgon har jag en massa spännande inbokat, bland annat ska jag gå och fixa mina naglar för att se vad jag ska ha på bröllopet! Puss o kram så länge.

Today we’re going back to Stockholm! It’s going to be so nice to get back to my own home, routines and a good internet connection. I will update the blog again tomorrow when I am back in town because there’s really no more blog material left here haha. Tomorrow I have some exciting things booked, among other things, I’m going to get my nails done to see what I want to wear at the wedding! Kisses and love.

img_0995

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind