Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÄRLLASER UPPDATERING

God morgon! Jag ville bara uppdatera er på mitt resultat från diodlasern som Pyra på Stureplanskliniken behandlat mitt kärl under ögat med. Det är fortfarande kvar men jäklar vilken skillnad det blivit! När jag var där i måndags gjorde vi en tredje behandling av det. Så jäkla glad alltså! Tyvär är bilderna inte av bästa kvalitet då jag inte tog med mig kameran men det är i exakt samma ljus. Ser ni skillnaden? Innan så var det stort och buktade till och med ut och nu har det dragit ihop sig ordentligt och syns knappt. Att tillägga ska man veta att antalet behandlingar man behöver varierar från person till person och vilken typ av kärl man har. Tjohoo!:)

Good morning! I just wanted to update you on my result from the diode laser that Pyra at Stureplanskliniken treated my vessel under my right eye with. You can still see it but the difference is amazing! When I was there Monday we did a third treatment of it but I’m already so damn happy! Unfortunately the pics are not of the best quality but it’s the exact same light. Do you see the difference? Before it was really big and blue and now it’s barely visible. Tjohoo! 🙂

diodlaser-3veins-under-eyes-treatment

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind