FAVORITER HANDKRÄM

Handkräm är en sån där produkt som jag tidigare aldrig fastnat för, mestadels för att jag inte gillar att vara kladdig om händerna. Men nu har jag kommit på att det är ju bara för att jag inte hittat rätt kräm. Jag har ju märkt att det gör en jätte stor skillnad för mina händers utseende nu när man är så vintertorr. Jag har hittat tre olika naturliga och ekologiska favoriter som jag ska berätta lite mer om nedan!

WELEDA, Almond Sensitive Skin Hand Cream
Den här är lätt och fluffig i konsistensen och doftar svagt av mandelmassa. Sjunker snabbt in i huden och lämnar inga som helst kladdiga rester. Superskön produkt i en smidig förpackning som lätt får plats i väskan. Kostar 99kr och finns bland annat att köpa här(klick!).

NUORI, Vital Hand Cream
Nuoris handkräm känns lyxig och kommer i en smart pumpförpackning som gör att öppningen håller sig fräsch och att den är lätt att dosera. Den är lätt i konsistensen, sjunker in direkt och lämnar inga kladdiga rester. Dina händer blir sammletslena med en doft av gräddig citron. Mums! Kostar 329kr och finns att köpa här(klick!).

TROMBORG, Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream
Jag har blivit beroende av doften på den här krämen som luktar alldeles underbart av citronkola(märker ni att jag gillar citron haha). Även den här är fluffig i konsistensen och sjunker fint in i huden. Den lämnar dock ett svagt spår av kladdighet i handflatorna vilket gör att jag helst använder den på kvällen när jag inte ska sitta och plinka på tangentbordet. Men den är fortfarande en stark favorit hos mig! Kostar 220kr och finns att köpa här(klick!).

12ae791c-5b75-4c51-80ef-cc602d552a89

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!