Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

God morgon mina älskade läsare! Hur mår ni idag? Jag ska snart smita iväg till Plaza Kvinna och vårt nya kontor – jag har inte varit där tidigare så ska bli så spännande att se. Ni får följa mig på Snapshat(susannebarnekow) så ska jag visa hur det ser ut. Antagligen flyttkaos just nu dock haha. Utöver att jag har en massa jobb att arbeta mig igenom så är veckans höjdpunkter att jag ska testa Wellas Hair Contouring(hur spännande låter det?!), testa min bröllopsklänning som äntligen kommit och sen ska jag äta fredagslunch med min bästis Sandra. Vad ska ni hitta på?

Good morning my beloved readers! How are you today?! I am about to sneak away to Plaza Woman and our new office – I have never been there before so I’m very exited to see it. You can follow me on Snapshat (SusanneBarnekow) and I’ll show you how it looks. Probably really chaotic right now though haha. In addition to all the work I have to do this week my highlights are that I’m going to try out Wella Hair Contouring (how exciting does that sound?!), try out my wedding dress that finally has arrived and then I’m having Friday lunch with my best friend Sandra. Do you guys have any exiting plans?
img_1802-kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind