Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CANDLEGLOW

Det här pudret från Laura Mercier som alldeles nyss lanserats i Sverige är faktiskt en av 10 favoritprodukter från 2016 som Plaza Kvinna redaktionen valt ut. Det är väldigt lätt och lägger sig som ett skirt täcke som både ger en subtil lyster och en matt silkeslen finish. Man kan uppnå olika effekt beroende på vilken typ av borste man använder och det kommer i 6 olika nyanser för att matcha alla hudtoner. Candleglow Sheer Perfecting Powder finns att köpa på Cow Perfumery (här) och kostar 345 kr. På bilden har jag försökt visa hur det blir men det är så subtilt att det är svårt att fånga på bild.

This powder from Laura Mercier, which has just been launched in Sweden is actually one of the 10 favorite products from 2016 that Plaza Woman’s editorial team selected. It’s very light and gives both a subtle luminosity and a matte silky finish. You can achieve different effects depending on the type of brush to use and it comes in 6 different shades to match every skin tone. Candleglow Sheer Perfecting Powder can be purchased at Cow Perfumery (here) and costs 345 SEK. In the picture I have tried to show how it will looks but it’s so subtle that it’s almost impossible to capture it on picture.

fbab883f-8a39-4bc2-9b04-392838c1566f51cbaea4-c181-47fc-a502-e0f181330606de20dcc8-b7e6-4e84-af3b-8695c73a4e96

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt