Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BY TERRY – TERRY

I onsdags träffade jag skaparen av exklusiva makeupmärket By Terry, Terry de Gunzburg – vilken cool powerkvinna! Utöver flertalet fantastiska produkter som hon producerat under sitt eget namn är hon bland annat skaparen av YSLs ikoniska concealerpenna, Touche Éclat. Intervjun kommer i nr 1 av Plaza Kvinna som kommer ut i slutet av december – så missa inte det! Och för att skvallra om ännu en intervju jag ska göra om ett par timmar…jag ska träffa självaste Claudia Schiffer! Hur coolt är det?! Ska verkligen försöka få till en bild med henne också;)

On Wednesday I met the creator of exclusive makeup brand By Terry, Terry de Gunzburg – such a cool power woman! In addition to several great products she produced under her own name, she is the creator of the iconic YSL concealer pen, Touche Éclat. You can read the interview in No. 1 of Plaza Woman that comes out in late December – so don’t miss it! And to gossip about another interview I’m about to do in a couple of hours… I’m going to meet Claudia Schiffer! How cool is that?! I will do my best to get a picture with her too;)

by-terry

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind