Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING DRESS, BARRE, ETC

Så sjukt mycket lättare måndagar är när man tagit det lungt på helgen…det har ju varit så ruggigt väder så jag har passat på att bara stanna inomhus och vila upp mig och sen har jag fixat en hel del med olika saker till bröllopet. Jag var faktiskt och testade en klänning i fredags i en butik på söder – och jag hittade en superfin – MEN den fanns inte i min storlek och jag är så sent ute så de trodde inte de skulle hinna få hem den. Allså buuuu! De skulle ringa tillbaka idag och meddela och jag håller tummarna sååå hårt! Imorse var jag på en pressfrukost där de presenterade en revolutionerande nyhet som jag ska skriva om i ett separat inlägg…och sen har jag varit på Barre på Sthlm Barre som jag också ska skriva om i ett separat inlägg haha. Hörs snart igen!

It’s crazy how much easier Mondays are when you take it easy on the weekend…it has been such a horrible weather so I have taken the opportunity to just stay indoors and I’ve also fixed a lot of things with the wedding. I actually tried out a wedding dress on Friday in a shop on söder – and I found a super nice one – but it wasn’t available in my size and they didn’t believe they would be able to get it in time. Buuuu! They are supposed to call me back today and I keep my fingers crossed sooo hard! This morning I was at a press breakfast where they presented a revolutionary innovation which I’ll write about in a separate post…and then I have been at Sthlm Barre which I’m also going to write about in a separate post haha. Talk to you soon!

ska%cc%88rmavbild-2016-10-24-kl-13-06-03

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand