Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKLY TRIBUTE

Den här veckan är det alltså den här lilla produkten som tar hem priset! Till att börja med så älskar jag att den är så himla liten och inte tar upp nån plats i sminkväskan – sen är den väldans dryg också så man behöver bara använda en pytte pytte lite. Och sist men inte minst så fungerar den helt sjukt bra! Den lägger sig som ett matt silkeslent täcke på ögonlocket och gör att det blir superlätta att applicera ögonskugga – som sedan sitter som berget hela dagen. Bare Minerals Prime Time Eyelid Primer kostar 350kr och finns bland annat att köpa här(klick!).

This week this tiny little product has taken home the prize! First, I love that it’s so tiny and don’t take up space in my makeup bag – in addition you only need to use a really small amount. And last but not least, it works flawlessly! It adds a matte silky blanket on the eyelid and makes it super easy to apply eye shadow – which then stays in place all day long. Bare Minerals Prime Time Eyelid Primer costs 350kr and can be found here(click!).

472ec348-ed05-4ed6-a23f-505f63540317

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind