TIPTAPP

– I SAMARBETE MED TIPTAPP –

Dom flesta kan nog relatera till otympliga saker som man vill bli av med – allt från Ikeakartonger och plastbackar till grovsopor och annat skrutt som blivit över när du till exempel rensat källaren. Ja, det här är ett sponsrat inlägg MEN jag hade faktiskt redan använt appen innan Tiptapp kontaktade mig! Och det fungerade alldeles lysande, blev nästan chockad över hur smidigt det var haha. Jag behövde inte ens vara hemma utan satte bara ut skräpet jag ville bli av med i trapphuset och fick det hämtat utan att ens behöva träffa den som hjälpte mig. Så skönt! Tiptapp är superenkelt att använda och för att förklara lite närmre hur det fungerar så börjar man med att fota det man vill bli av med och bestämmer helt själv hur mycket vill betala för att få hjälp med en hämtning. Sen lägger du upp en annons helt kostnadsfritt. När jag hade en trälåda som jag behövde göra mig av med satte jag till exempel 0kr och fick den hämtad på bara några timmar. Om man har skräp eller saker som inte är värda så mycket så vill man nog sätta någon hundralapp som betalning. Då går det riktigt snabbt :).
Vet ni vad, jag har faktiskt sett till att ni kan testa Tiptapp och få 100 kr tillbaka när ni fått hjälp med en hämtning. Ange bara rabattkoden ”barnekow” när ni skapar en annons! Koden är giltig fram till 30/11/2017.

Nåväl, när någon annan användare som vill hämta det du vill bli av med anmält sig via appen, godkänner man personen som sedan hämtar sakerna. När hämtningen är genomförd betalar man enkelt med en knapptryckning i appen. Enklare än Swish 🙂 och det kostar alltså ingenting förrän du har fått hjälp! Vips så är Ikeakartongerna, lådan, den trasiga kontorsstolen eller tomglasen etc från helgens middag borta och du får tid över att göra nåt du gillar istället. På bilderna nedan kan ni se hur appen ser ut och exempel på saker som man betalar respektive skänker bort. Så enkelt men ändå genialiskt!

Tiptapp finns än så länge bara för Iphone och du kan ladda ner appen här: http://apple.co/1QdXmE0”

 

dsc03767 tipptapptiptappannons

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!