Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELGEN

Hej på er! Hur har helgen varit? Min har varit olagligt lugn…haft seriemaraton och ätit en massa god mat…behövde verkligen det här kände jag. Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska testa bröllopsklänning på Milagro – håller verkligen tummarn att jag hittar någon. Och sen ska jag och min kille träffa en präst på eftermiddagen. Så mycket bröllopsrelaterade aktiviteter imorgon alltså. Nu ska jag återgå till serietittandet haha. Ses sen

Hi guys! How’s your weekend so far? Mine has been illegally peaceful… had series marathon and eaten lots of food…exactly what I needed. You know what I’m gonna do tomorrow? I’m gonna try out wedding dresses at Milagro – I really really hope I will find one! And then me and my fiance are meeting a priest in the afternoon. So much wedding-related activities tomorrow! Now I will return to the series marathon haha. See you laters

img_1862img_1859 img_1863

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind