Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS DISS

Tjaba! Nu har jag skapat en ny kategori som heter ”weekly diss” där jag tänkte ta med en produkt som jag testat och INTE gillar – för att skapa lite mer bredd i mina produktrecensioner. Vad tror ni om det?! Först ut blir det här baslacket som verkligen inte fungerar på mig. För övrigt älskar jag Isa Doras nagellack – tycker det finns så många fina färger och de sitter ovanligt bra. Men deras Peel Off Base, som man ska använda till glittriga nagellack som kan vara jobbiga att få bort med remover, får dissen av mig. Det är en kanonbra idé – om den hade funkat. Jag testade i två olika omgångar men det tog inte långt tid innan färgen på flera av mina naglar försvunnit, liksom glidit av nageln. Den gör att lacket lossnar lite för enkelt. Nu kanske det är på mina naglar det fungerar sämre – om någon har en annan erfarenhet av produkten får ni gärna dela med er:)

Hi guys! Now I have created a new category called ”weekly diss” where I am planning review a product which I tried and didn’t like – to create a bit more width in my product reviews. What do you think about that?! First up is this base coat which really doesn’t work for me. Incidentally, I love Isa Doras nail polish – think the color range is so beautiful and they are exceptionally good. But their Peel Off Base, which you are supposed to use underneath glitter nail polish that can be tough to remove with remover, gets thumbs down from me. It is a really good idea – if it worked. I tested during two different occasions, but it did not take long before the color on several of my fingernails disappeared, just slipped off my nail. It makes the polish come off a little too easily. Now this might just happen on my nails – if someone has a different experience with the product, please feel free to share it:)

peel-off-base

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand