Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ORANGE

Visste ni att orange är en färg som framhäver blå ögonfärg? Jag brukar ju alltid använda mig av en bronzig ögonskuggsnyans som går åt det varma hållet – så snyggt! På bilderna har jag även matchat med en orange tröja från Dry Lake, älskar nyansen och tröjan som är helt perfekt och så skön. Den är tillverkad i bomull vilket gör att den inte sticks ett dugg, vilket har blivit en förutsättning för mig om jag ska ha polo för jag är superkänslig för stickiga material haha.

 Did you know that orange is a color that accentuates blue eye color? I normally use a bronzed, warm hue on my eye shadow – think it’s so pretty! In the pictures I have also matched with an orange sweater from Dry Lake, love the shade and the sweater that is completely perfect and so comfy. It’s made of cotton, which means that it doesn’t itch at all, which has become a prerequisite for me if I’m going to wear a turtle neck because I’m super duper sensitive to itchy materials haha.

img_1333-kopia img_1332-kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt