Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PMSUNDAY

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår helt ok, varit lite bortkopplad i helgen för att jag haft PMS som förvandlar min normalt ganska ljusa tillvaro till en svart dimma…jag har köpt en progresteronkräm på nätet och ska se om det kan hjälpa mig med mina symptom – läste nämligen på Heja Livet(som är en superbra och peppande tjejgrupp på Facebook) att det var flera som blivit hjälpta av det. Ska bli så intressant att testa och jag lovar att återkomma med hur det funkade för mig. Kanske måste testa ett par månader innan jag kan ge en rättvis bedömning…om ni har några andra tips är det väldans välkommet:)

Hi guys! How are you? I feel quite ok, been a little disconnected this weekend, I have had PMS which puts a black mist over my normally quite bright life… I have bought a progesterone cream online and have high hope that it can help me with my symptoms – I got the tip from Heja Livet (which is a super nice girl group on Facebook) that there were several who had been helped by it. It’s going to be so interesting to give it a try and I promise to get back to you with a review. I think I need to try it out a couple of months before I can give a fair assessment if you have any other tips, they are awfully welcome:)
img_1173-kopia
Mina sköna kläder kommer från Bread & Boxers. / My sweats comes from Bread & Boxers.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind