THIS WEATHER THO

Är det fler än jag som blir helt förvirrade av det här vädret? Inte för att det härligt, för det är det, men för att det är höst på det sättet at solen står lägre och höstlöven börjat falla samtidigt som det är högsommarvärme…känns liksom fel i kroppen att inte kunna sätta på sig varken en tjocktröja eller jacka…men det är väl bara att njuta så länge det går haha. Mina glasögon kommer för övrigt från Nividas.

Are there anyone else who’re totally confused by this weather? Not that it’s not amazing, because it is, but because it’s fall in the way that the sun is low and the autumn leaves is beginning to fall while the heat is like a mid summer day… feels wrong not being able to wear either a sweater or jacket but I guess I just need to enjoy it as long as possible haha. My glasses comes from Nividas.

img_1059 img_1060img_1057 img_1061

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej fina Susanne!

    Du är jättesnygg i glasögon. Men hoppas att du inte har köpt dem med styrka för då har de sålt dig ett bar glasögon utan antireflex. Inte snyggt. Antireflex tar bort de där vita reflexerna som blir i glasen? Reflexerna gör att man inte ser ögonen när man pratar med dig och det stör seendet också för din del. Men du har dem säkert bara som accessoar och då spelar det ju ingen roll. Men du borde ha glasögon jämnt för du var väldigt snygg i det!

    Zinnia 2016-09-15 21:29:51
    Svara
    • Svar på Zinnias kommentar.

      Tusen tack söta du!:) Det är ingen styrka i men jag ska faktikst lämna in för att få anti-reflex glas – jag har bara varit lite för lat haha. Uppskattar verkligen att du tipsar! Stor kram och trevlig helg på dig:)

      Susanne Barnekow 2016-09-16 09:28:06
      Svara
  • […] post THIS WEATHER THO appeared first on Susanne […]

    THIS WEATHER THO – BYOU 2016-09-15 13:56:38 http://byou.se/this-weather-tho/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!