DISSAR JAG FÖR LITE?

Jag skriver ju mestadels positiva recensioner om produkter här i bloggen, men det är bara för att jag väljer att nästan uteslutande skriva om det jag gillar – det har kännts dumt att lägga den lilla tid jag har på att skriva om dåliga produkter. Men sen talade jag med ett par bloggkollegor häromdagen och då kom vi fram till att det faktiskt är viktigt att även skriva om de dåliga man stöter på. Men jag ville ändå kolla mer er som läser min blogg om ni skulle vilja se mer av det som jag dissar också? Vill ju leverera det ni vill ha liksom;)

I mostly write positive reviews of products here on the blog, but that’s just because I choose to almost exclusively write about what I like – I have felt like it would be a waste of the little time I have to write about bad products. But then I spoke with a couple of blog colleagues the other day and we came to the conclusion that it is actually important to write about the bad ones as well. But I still wanted to check with you guys who read my blog if you’d like to see more of products I dislike as well? I want to deliver what you guys wish to see;)
 img_0945

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Skriv absolut om dåliga produkter du stöter på! Det ger oss en liten vink om vad vi inte borde lägga våra pengar och tid på 🙂 Även fast det såklart kan vara olika från person till person!

    Sofia 2016-09-12 23:26:28
    Svara
  • Jag håller med Kicki.

    Jag tycker nog ändå att du ibland recencerar produkter som kanske inte alltid passar dig men då beskriver du varför och man kan ta ställning till om de kanske passar någon annan istället…
    Du har finess vilket är toppen!

    Linda 2016-09-10 23:58:23 http://perlindesign.com
    Svara
  • kanske behöver du inte ha ett helt inlägg som dissar, utan mer att du kanske provar två olika brun utan sol och säger vilken som var den bättre och varför, samt varför den andra inte va lika bra.

    Kicki 2016-09-09 08:50:22
    Svara
    • Svar på Kickis kommentar.

      Hej Kicki! Vad glad jag blir att du skriver:D Det var bra input, det ska jag ta till mig! Ha en underbar helg! Kram S

      Susanne Barnekow 2016-09-09 15:40:45
      Svara
  • […] post DISSAR JAG FÖR LITE? appeared first on Susanne […]

    DISSAR JAG FÖR LITE? – BYOU 2016-09-09 08:48:30 http://byou.se/dissar-jag-for-lite/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!