Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOUIS VUITTON PERFUMES

Imorse var jag på en pressfrukost i Louis Vuitton butiken där varumärket lanserade sin allra första doftkollektion! Helt fantastiska parfymer – jag tror min favorit var Matiére Noir, den doftade magiskt och den ändras hela tiden på min hud. Ena sekunden luktar den läder och andra blommor. Flaskorna är tydligen one of a kind för de har lyckats göra plaströret osynligt vilket är ganska häftigt. Stockholm är en av få butiker som har parfymerna så om ni har vägarna förbi borde ni sticka in huvudet och sniffa lite:)

This morning I was at a press breakfast in the Louis Vuitton store where the brand launched its first fragrance line! Absolutely fabulous scents – I think my favorite was Matière Noir, it smelled magical and it changes all the time on my skin. One minute it smells of leather and on another it smells of flowers. The bottles are apparently one of a kind because they have managed to make te plastic tube invisible which is pretty cool. The Stockholm store is one of few who will have the perfumes so if you are passing by you should definitely stop by for a sniff:)

IMG_0808IMG_0813 IMG_0809IMG_0815 IMG_0810 IMG_0811  IMG_0814

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind