Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN CITY – HUDTEST

För ett par veckor sen åkte jag på en riktigt dålig hy – fick en massa finnar och den kändes allmänt inflammerad. Jag mailade då Annica på Skin City för att kolla om hon hade något som kunde rädda upp den innan jag skulle iväg på bröllop. Här ser ni ett urval av de produkter jag fick och min hy ordnade faktiskt upp sig lagom till bröllopet! För att hon skulle veta vilka produkter som skulle passa just mig gjorde jag ett hudtest på Skin Citys hemsida, så jäkla smart och riktigt bra utformat! Nu fick jag ju bara produkter från Paulas Choice för att jag bad om det men annars väljer deras hudterapeuter från hela deras sortiment. Ni kan hitta hudtestet här(klick!). Några av mina absoluta favoriter från Paulas Choice som aldrig får lämna mitt badrumsskåp är den här(klick) dagcremen och den här(klick!) tonern som verkligen stramar upp och ger en strålande hy.

 
A couple of weeks ago I got really bad skin – lots of pimples and it felt generally inflamed. Then I emailed Annica at Skin City to check if she had something that could save me before I had to leave for a wedding. Here is a selection of the products I received and my skin actually got so much better in time for the wedding! For her to know which products would suit me, I made a skin test at Skin City’s website, so smart and really well designed! Now all the products were from Paula’s Choice because I asked for it but otherwise their skin therapists have the entire web shop range to choose from. You can find the skin test here(click!) Some of my favorites from Paula’s Choice which may never leave my bathroom cabinet is this(click) day cream and this(click!) toner which really tightens and gives a radiant complexion.

IMG_8897

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt