Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MASCARA TEST

Jag har testat de här sprillans nya naturliga mascarorna från UNE! På det vänstra ögat har jag applicerat Volume Liner Ultra Black och på det högra ögat Eyes Only Ultra Black. Som ni ser blev resultatet väldigt lika – bara mina fransar som är sämre på det högra ögat – men jag tycker att Volume Liner(vänster) var enklare att jobba med och att fransarna blev något mer separerade. Jag gillar verkligen pigmentet som känns extra svart och den sitter jättebra över dagen. Fransarna håller sig liksom mjukare än med andra mascaror och är väldigt lätt att tvätt av. Helt klart en ny favorit! Båda kostar 179 kr och säljs bland annat på Kicks och Åhlens.

I have tested these brand new natural mascaras from UNE! On my left eye, I have applied Volume Liner Ultra Black and on the right, Eyes Only Ultra Black. As you can see, the result are very similar – just my lashes that are worse on my right eye – but I think that Volume Liner (left) was easier to work with and that the lashes were slightly more separated. I really like the pigment which feels extra black and it stays in plays all day without shedding. The result are softer than with other mascaras and it’s very easy to wash off. Clearly a new favorite! They cost 179 sek and are sold at Kicks and Åhléns.

IMG_8576IMG_8571

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind