Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEAD & HEAL

Maria Nila lanserar nu en helt ny hårvårdsserie som fokuserar på att skapa en välmående hårbotten och ett starkare hår! Jag gillar verkligen deras produkter som är underbara att använda och sen är det ett superstort plus att de produceras med ett stort värnande om djur och natur. Serien består i alla fall av ett schampo, balsam och en inpackning som doftar ljuvligt och innehåller ingredienser som bland annat motverkar mjäll, stimulerar hårtillväxten och återfuktar. Serien kostar 249-279 kr och heter Head & Hair Heal.

 Maria Nila is now launching a brand new hair care range which focuses on creating a healthy scalp and stronger hair! I really like their products which are wonderful to use and it’s a super big plus that they are produced with a huge concern of nature and the animals. The series consists of a shampoo, conditioner and a treatment which has a wonderful scent and contains ingredients which works against dandruff, stimulates hair growth and moisturizes. The series costs 249-279kr and is called Head & Hair Heal.

IMG_8419

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind