Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BREAKFAST IS SERVED

Uppe tidigt idag och jobbar! Måste snart springa iväg på ett ärende och sen ska jag till Bangerhead – vad jag ska göra där får ni se sen hehe. Efter det ska jag vidare på ett annat möte och ikväll ska vi träna hela Tough Viking gänget på Sats. Sen måste jag få en massa jobb gjort emellan allt. Men allt är lungt när solen skiner och man får en massa energi! Min frukost idag består av chiapudding på havremjölk, bläbär, hallon, gojibär och färska jordgubbar. Mums!

I woke up early today and have been working for a while! Must soon run off on an errand, and then I’m going to Bangerhead – what I’m doing there? – I’ll tell you later hehe. After that I’m going to another meeting and tonight we are working out with the Tough Viking team at Sats. Then I also have to work in between all this. No problem with a busy schedule when the sun is shining and you got a lot of energy! My breakfast today consists of chiapudding on oat milk, blueberries, raspberries, goji berries and fresh strawberries. Yum!
IMG_7710

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind