Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSTA MATTE ETC

Smashbox har en produkt som heter Insta-matte vilket är en kräm som man lägger ovanpå glansigt läppstift och det får en direkt matt effekt! Riktigt bra om man till exempel vill ändra känslan på sitt favoritläppstift. Resterande produkter har jag tagit med för att det är några favoriter från deras sortiment! Deras ögonskuggspalett, Full Exposure Eyeshadow Palette, innehåller en rad med glittriga skuggor och en rad med helmatta. Sen har de en krämig highliter-stick och ett superhärligt Primer Water – som man använder innan men även efter man lagt sin bas.

Smashbox has a product called Insta-matte which is a cream that you put on top of glossy lipstick and it will instantly give it a matte effect! Really good if you for example would like to change the feel of your favorite lipstick. The remaining products I have photographed are some other favorites! Their eye shadow palette, Full Exposure Eyeshadow Palette, contains a series of glittery and matte shadows. Then its a creamy highlighter-stick and a really nice Primer Water which is used before but also after you applied you base.

IMG_7090 IMG_7168IMG_7092 IMG_7115  IMG_7091

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind