PURE LIPSTICK

Emité Make Up har precis lanserat ett superhärligt läppstift som heter Pure Lipstick. Det kommer i 10 olika nyanser men det jag fastnat för är nyansen Hone som även finns i exakt samma nyans i nagellack. Jäkligt snyggt att färgmatcha läppar och naglar eller vad tycker ni?

_________________________________

Emité Make Up has just launched a super nice lipstick called Pure Lipstick. It comes in 10 different shades and my favorite is the shade called Hone, the  exact same shade is also available in nail polish. I think it’s really pretty to match your lip color with the one on you nails, don’t you think?

IMG_5674IMG_5676 IMG_5680IMG_5673IMG_5668 IMG_5677

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej och förlåt för sent svar! Ja den är jättefin:) Åh vad svårt, tyvärr vet jag inget som är likadant i färgen:/ Lovar att hojta till om jag springer på något!:) Och tusen tack för dina fina ord!! Betyder massor för mig:D Trevlig helg på dig och kram <3

    Susanne Barnekow 2016-02-19 16:10:26
    Svara
  • Hej! Älskar färgen på läppstiftet och har letat som en tok efter ett liknande i neutral färg men som ändå förstärker den naturliga läppfärgen! Har du något tips på något liknande? (Emite finns tyvärr inte att köpa i närheten och vill helst inte beställa) Vore supersnällt! Tack för en inspirerande blogg och måste bara säga att du är supersnygg!!!

    Cornelia 2016-02-11 11:32:40
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!