Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PURO BIO

Puro Bio Cosmetics är ett ekologiskt, veganvänligt, gluten- och nickelfritt sminkmärke från Italien som alldeles nyligen lanserats i Sverige. Jag har testat några produkter och hittat ett par favoriter. En highlighter/bronzer(nyans 03) som mest ger en highlight effekt men ändå ger lite färg. Jag tycker den är superfin att lägga på kindbenen men även att använda som ögonskugga. Sen är det deras läppenna(i nyansen pink) som är perfekt krämig i konsistensen utan att den är för mjuk. På bilderna har jag applicerat ett läppbalsam över pennan men egentligen behövs det inte. Det är väldigt bra priser för den kvalitet man får – pennan kostar 69kr och bronzern 120 kr.

________________________________________________

Puro Bio Cosmetics is an organic, vegan friendly, gluten- and nickel-free makeup brand from Italy which just recently launched in Sweden. I have tested a few products and found a couple of favorites. A highlighter/bronzer (shade 03) that mostly gives a highlighting effect, but still a little color. I think it’s very nice to apply on the cheekbones, but also as an eye shadow. Then it’s their lip liner (in the shade pink) which is perfectly creamy in texture without being too soft. In the pictures I have applied a lip balm over the pen but really it isn’t needed. The quality is very good and the pricing very affordable the lip liner costs 69 sek and the bronzer 120 sek.

IMG_4724IMG_4789 IMG_4724 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Emma Danielsson
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Fanny Ekstrand