Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AFTERNOON TEA

Som jag skrev igår var jag på ett event i Akademiklinikens sprillans nya klinik på Kungsgatan. Där talade de om några nya ansiktsbehandlingar och om fillerbehandlingar som man kan göra för att förbättra sitt utseende utan att man faktiskt ser att man gjort något. De har tydligen gjort behandlingar på tvillingpar där de endast behandlat ena parten. Det sjukaste var faktiskt vad de kan göra med fillers i näsan- ja ni hörde rätt! Det kan göra att näsan ser MYCKET mindre ut. Det är galet! Jag och Sharareh stod bara och gapade haha. På bilderna är det är den vänstra mannen och den högra kvinnan som är behandlad. Det är ju lite svårt att se skillnaden med tanke på att tvillingar sällan är 100% identiska men ändå kul idé:)

_____________________________________________

As I wrote yesterday, I was at an event in Akademiklinikens brand new clinic on Kungsgatant. They talked about some new facial and filler treatments that you can do to improve your appearance without actually seeing that you did something. They have apparently done treatments with twin couples where they only treated one of them. The craziest thing was actually what they can do with fillers in your nose- yes you heard me right! It can make your nose look much smaller. It’s crazy! Me and Sharareh was chocked haha. In the pictures, it’s the left man and the right woman who has been treated. It’s a little bit hard to see the difference, given that twins rarely are 100% identical, yet it’s a fun idea🙂

IMG_4618IMG_4621 IMG_4619 IMG_4620

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Foodjunkie
    Hälsa
    Ida Warg
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Hälsa
    Fannie Redman
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Chrystelle Eriksberger