Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RIGHT NOW

Lördagsmys på hög nivå just nu, sitter i soffan och jobbar och har en sovande grabb på varsin sida om mig(pojkvän och hund) . Tidigare var vi ute på promenad i solen men jävlar vad kallt det var. Sen jag kom hem för ett par timmar sen har jag jobbat på att få tillbaka värmen i mina händer och ben. Igår kväll tog vi det superlungt, vi var nämligen ute och åt middag och drack vin i torsdags så jag var toktrött igår. Jag har redan hunnit bygga upp en enorm julkänsla vilket betyder att jag bara vill äta lussebullar, dricka te och titta på julfilmer med en massa tända ljus. Kan inte vänta tills jag får köpa julgran!

__________________________________________

Can’t get enough of this cozy Saturday right now – I’m sitting in the sofa, working with two sleeping boys on each side of me(boyfriend and dog). Earlier we took a walk in the sun but it was so god damn cold that I have been warming up the last couple of hours. Last night we stayed at homeon Thursday we went out for dinner and drinks so we were quite tired yesterday. I have already managed to build up a huge Christmas spirit which means I only want to eat saffron buns, drink tea and watch Christmas movies. I cannot even wait until I get to buy a Christmas tree!

IMG_4366 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind