Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN PERFUSION

Alltså, den här ansiktsmisten…lyx i sprayform! Flaskan är i glas så jag upplever den något för tung för att släpa med sig i väskan, men i badrummet eller framför datorn står den perfekt. Den ger ett ultrafint spray som snabbt sjunker in i huden och ger den lyster och fukt. Misten kan även användas som ett serum då den innehåller en massa antioxidanter, vitaminer, hyaluronsyra och skydd mot fria radikaler, men man kan såklart även använda den ovanpå makeup under dagen(som jag gillar att göra). Prislappen ligger på 480 kr.

 

Wow, this facial mist luxury in spray form! The bottle is made of glass so for me it’s a bit too heavy to carry around in my bag, but in the bathroom or in front of the computer it stays perfect! It provides an ultra fine spray which absorbs quickly into the skin and gives it glow and moisture. The mist can also be used as a serum because it contains a lot of antioxidants, vitamins, hyaluronic acid and protection against free radicals, but of course you can also use it on top of your makeup during the day (which I like to do). The price is 480 SEK. 

 

IMG_2790

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Petra Tungården
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Chrystelle Eriksberger