Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BANGS

Det blir mycket hårinlägg på bloggen nu men i torsdags var jag i alla fall och besökte Marre Hitti på salong Bangs, och han klippte bort mina slitna toppar. Herregud vad duktig han är, han har en sån finess när han jobbar och är så försiktig med håret. Sen klipper han i torrt hår, vilket gör att fallet blir mycket snyggare. Han stylade det så himla fint också, eller vad tycker ni? Jag fick lära mig en sak gällande klippning om man vill spara ut sitt hår och jag har hört lite olika bud gällande det. Så som att man ska toppa det varje eller varannan månad. Marre sa att man ska toppa så sällan som var 4:e månad om man vill spara ut sitt hår och då ska man bara fila av det som är absolut längst ut. Och det kändes väldigt logiskt när han förklarade att håret växer ca 1cm i månaden. Men det kanske ni redan visste haha?!

 

Lots of posts on hair on the blog lately but I have to tell you guys what I have been up to:) This Thursday I however visited Marre Hitti at salon Bangs and he cut off the damaged ends on my hair. He’s truly a professional and works with such finesse, ha also cuts in dry hair which by my scene gives it a more natural and beautiful result. He styled it very pretty too, don’t you agree? I learned one thing regarding cutting hair if you want to save it out. Previously I have got different recomendations, like cutting it every or every other month. Marre said that you should at least wait 4 months between the visits to your hairdresser and only take off the most damaged parts. And it felt very logical when he explained that the hair only grows about 1cm a month. But maybe you already knew this haha?!

 

Marre IMG_2868De här produkterna från Tresemmé använde Marre när han stylade mitt hår/ Marre used this products when he styled my hair.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind